Helsida i tidningen Office M, Januari 2009

I slutet av januari kommer en ny helsidesannons i tidningen Office M. Tidningen går ut till över 30 000 kontorschefer, vd:ar, ekonomichefer och IT-ansvariga på små och medelstora företag, och bevakar produkter som används dagligen på kontoren. Kunder hänvisar vi via logos i annonsen, hemsida och telefon till närmsta åf. Häng med -produkterna distribueras av Brightpoint, Gandalf och Order hemelektronik.

Bekväma FLEX headset för det mobila kontoret
Vi fortsätter att ta fram produkter för de mobila kontoren. Bekväma och välljudande headset för alla som söker en lösning på de komfortproblem som uppstår då man överger den fasta telefonin. Kika gärna närmare på FLEX bizz, ett trådlöst komfortheadset med huvudbåge och praktisk bordsladdare som passar perfekt till mobiltelefonen.

FLEX movon – nytt komfortheadset med riktigt bra bullerdämpning
I annonsen premiärvisar vi också vårt nya Bluetooth-headset FLEX movon, som är sprängfyllt med den allra senaste tekniken. FLEX movon sätter en ny standard då det gäller bullerdämpning. Med dubbla mikrofoner och digital ljudförbättring (DSP) uppnås en riktigt bra samtalskvalitet, även i mycket livliga miljöer. FLEX movon passar perfekt för den som är på språng, även om det är mitt i rusningstrafiken.

Annons i tidningen OfficeM, januari 2009

Annons, Office M januari/09

Kika in på vår hemsida FLEXheadset.se eller maila oss för mer info om våra produkter!

Stay tuned,
Michael, ILD International AB

Comments are closed.