FLEX nyheter och annonsering – Mars 2009

Nya vassa Bluetooth-produkter!
Vi kompletterar nu vårt Bluetooth-sortiment med två spännande produkter baserade på  NoiseShield-teknik för extrem bullerdämpning. Produkterna har dubbla mikrofoner och DSP vilket ger ett enastående rent och tydligt ljud för den man pratar med, även i mycket bullriga miljöer. Produkterna annonseras tillsammans med populära FLEX easy och FLEX bizz på en helsida i tidningen Office M som kommer ut den 24 Mars 2009.

ild_officem_090302

FLEX movon
Elva gram användarvänlig high-tech. FLEX movon är ett elegant trådlöst Bluetooth®-headset med dubbla mikrofoner, DSP och NoiseShield-teknik som ger en riktigt bra samtalskvalitet, även i mycket livliga miljöer.

FLEX drivon
Superslimmad portabel Bluetooth-handsfree för bilen med dubbla mikrofoner, DSP och full duplex för en oöverträffad ljudkvalitet åt båda samtalsparter. Mycket enkel att installera och hantera med stor funktionsknapp och högupplöst OLED-display. Bluetooth V2.1+EDR med multipoint, easy-pairing och hela 15 timmars taltid. FLEX drivon har mycket nätt formfaktor (endast 18,4 mm tunn) och fästes enkelt på solskyddet i bilen.

Nytt stöd på säljsidan

Vi förstärker nu vår säljsida/ÅF-support med Johan, som kommer från Telenors butiksled och är väl insatt i teknik för mobila kontor. Johan kommer efter hand att presentera sig för alla våra ÅF, men ni är välkomna att prata FLEX handsfreelösnigar med honom redan nu. Kontaktinfo finns på www.flexheadset.se


Stay tuned…
Michael, ILD International AB

Comments are closed.