Höstaktiviteter

Full fart igen efter semestern

Vi hoppas att alla har haft en skön semester. Höstaktiviteterna är i full gång här på ILD med annonsering och produktutveckling. Vi ser fram emot en intressant säsong med nya spännande projekt.

Helsida i septembernumret av tidningen OfficeM

Vi fortsätter annonseringen för våra FLEX Bluetooth-headset. Det här är produkter som är framtagna för professionellt bruk i kontorsmiljöer där man byter ut eller kompletterar den fasta telefonin med mobiltelefoner. Kunder hänvisar vi direkt till våra återförsäljare, framför allt från ÅF-listningen på vår hemsida. Hör till om ni vill vara med på listan.

Annons i septembernumret av tidningen OfficeM

Annons i septembernumret av tidningen OfficeM

Nytt trådlöst headset för kontors- och IP-telefoner

FLEX one är ett nätt och bekvämt trådlöst headset till kontors- och IP-telefoner. Produkten kan tack vare ny digital sändningsteknik prissättas så att den matchar ett vanligt trådbundet headset, och öppnar på så vis upp en helt ny marknad för trådlösa headset.

FLEX one, nytt trådlöst FLEX headset

FLEX one, nytt trådlöst FLEX headset för kontors- och IP-telefoner

Kvalitén på både ljud och material är i likhet med andra FLEX headset i toppklass och headsetet har alla funktioner man kan förvänta sig, som bullerdämpad mikrofon, digital ljudförbättring (DSP), sekretessknapp och individuella volyminställningar för både hörkapsel och mikrofon. Taltiden är hela 20 timmar, standby ca 3 dygn och en full laddning tar 1,5 timmar. Bland tillbehören finns fjärrstyrd lurlyftare, nackband, kablage för VoIP-koppling samt utbytesbatteri. Leverans i oktober 2009. Mer info på vår hemsida inom kort.


Hör gärna av er till oss!
Michael, ILD International AB

Tags: , ,

Comments are closed.