Dagens industri

FLEX headset i tidningen Dagens industri

Under slutet av september kommer vi att annonsera både tisdagar och torsdagar i tidningen Dagens industri.  Mer än 413 000 läsare nås av tidningen, som har hög spridning bland både beslutsfattare och inköpare. Intresserade kunder hänvisar vi som vanligt via vår åf-lista och telefon till närmsta ÅF.

FLEX headset i Dagens industri

Annons i tidningen Dagens industri september 2009

I första annonsen visar vi FLEX bizz, Bluetooth-headsetet för mobila anknytningar. Kommande annonser presenterar bland annat FLEX movon R2, headsetet för folk i farten.

Bluetooth-headset till iPhone?

iPhone har utvecklats till en suverän telefon för mobilt arbete med sitt enkla och snabba  användargränssnitt och sina kraftfulla mail- och synkfunktioner. Här på kontoret är iPhone en av våra toppfavoriter just nu.

Det är alltid trevligt med feedback från våra kunder. Ett företag som uppdaterat till iPhone 3G S hörde av sig till oss nyligen. De hade haft problem att hitta Bluetooth-headset som fungerade för personalen ute på fältet. Efter att ha testat ett antal andra produkter provade man vårt FLEX movon R2, vilket visade sig fungera perfekt i de livliga miljöer som man vistas i.

FLEX movon R2 har NoiseShield-teknik med dubbla mikrofoner och DSP, vilket tillsammans med den nya Bluetooth-versionen 2.1 gör att headsetet fungerar perfekt till de senaste iPhone-modellerna. Mer information om movon R2 och de andra headseten finns på vår hemsida.

Stay tuned…
Michael, ILD

Comments are closed.