December – annons i tidningen Mobil

Helsida i tidningen Mobil

Vi rivstartar december månad med en ny annonskampanj för våra återförsäljare.

Helsida i tidningen Mobil, December 2009

Helsida i tidningen Mobil, December 2009

FLEX one – nu i lager!

Vi har precis fått in första leveranserna av vårt nya trådlösa headset FLEX one. Det här är ett komfortheadset med dubbla anslutningar, som fungerar lika bra till kontorstelefonen som till IP-telefoni via datorn. I förhållande till specifikationerna är priset mycket konkurrenskraftigt satt. Mer info här:  FLEX one.

FLEX bizz nu uppe i generation 5

FLEX Bluetooth-produkter vidareutvecklas kontinuerligt. FLEX bizz generation 5 har bland annat en nyutvecklad mikrofon, som med avancerad bullerdämpningsteknik ger ytterligare förbättrat samtalsljud för den man talar med. Headsetet har även kompletterats med ett extra uttag (mini-USB) för bil- eller väggladdare.

Mer info och produktblad på vår hemsida

Stay tuned…
Michael, ILD

Comments are closed.