FLEX bizz – komfortheadset till mobiltelefonen

FLEX bizz, tidningen Mobil i september 2010

Den nionde september kommer nya numret av tidningen Mobil ut. Vi fokuserar helsidesannonseringen denna gång på FLEX bizz, vårt komfortheadset med huvudbåge till mobiltelefoner. Många har frågat efter en billaddare till FLEX bizz, och i senaste versionen vidareutvecklade vi produkten med bland annat uttag för extern laddare.

Från och med september 2010 kommer bizz att levereras komplett med både bords- och billaddare i förpackningen. För den som önskar finns även en smidig reseladdare som tillbehör. På tal om laddning kan vi nämna att FLEX bizz har upp till hela 15 timmars taltid och ca 200 timmars standby-tid, mycket tack vare den nya Bluetooth-specifikationen 2.1.

Mer info om FLEX bizz, länkar till distributörer och återförsäljare finns på hemsidan: www.FLEXheadset.se
Produktblad (PDF) finns här

Annons, tidningen mobil september 2010

Annons, tidningen mobil september 2010

Ett trådbundet headset till din iPhone – FLEX gemini mobile

Trådlösa headset har sina fördelar, men en del av våra användare föredrar enkelheten med ett trådat headset. Vi har tagit vårt mest sålda kontorsheadset, FLEX gemini, och utvecklat ett antal mobilkablar speciellt anpassade för olika telefonmodeller, bland annat iPhone. Här kan man verkligen prata om Plug and Play, det är bara att koppla in och börja ringa direkt. Mobilkablarna säljs även separat för den som redan har ett FLEX gemini.

Annons i tidningen Mobil under "Marknaden"

Annons i tidningen Mobil under "Marknaden"

Stay tuned!
Michael, ILD

Comments are closed.