FLEX headset december 2010 – Bluetooth-headset med inspelning

Vårt nya Bluetooth-headset FLEX memo har inspelningsfunktion med inbyggt minne för samtal och röstanteckningar. Med knappar för inspelning, uppspelning och radera hanteras inspelningsfunktionen enkelt och smidigt. Tänk så bekvämt att kunna röstanteckna telefonnumret till kunden som skulle ringas upp, spela in ordern eller kanske inköpslistan till fredagsmyset, allt medan du är på språng . FLEX memo är baserat på Bluetooth-specifikation 2.1+EDR och har även stöd för multipoint. Ute på marknaden inom kort.

FLEX memo


Annonsering i december

Vi har i december åter en helsida i tidningen Mobil där vi visar Sveriges kanske vassaste sortiment av headset för moderna kontorsmiljöer. Du har väl till exempel inte missat FLEX filo, vårt nya trådade komfortheadset till mobiltelefoner? FLEX filo finns till bland annat iPhone, Nokia och Sony Ericsson-telefoner. Läs mer om våra trådade mobilheadset och hämta produktblad på vår hemsida

Helsida, tidningen Mobil i december

Stay tuned…
Michael, ILD


Comments are closed.