iPhone-projektor med dockning

Trådlös pocket projektor med iPhone-dockning

Vad sägs om en Apple-certifierad projektor med inbyggd dockningsstation för iPhone och iPod? Visa bildspel, kör presentationer eller visa film trådlöst med upp till 80 tums bildstorlek, när och var du vill. iEmmet har vass DLP linsteknik från Texas Instruments, 40 lumens ljusstyrka, 1000:1 kontrast och 16:9 WVGA upplösning och kan köras upp till 4 timmar på det uppladdningsbara batteriet.
Stöd för iPhone3 | iPhone4 | iPhone4S | iPod nano | iPod touch. Nätt hopfällbart format med inbyggda hifi- stereohögtalare och fjärrkontroll. Stöd finns också för andra smartphones, dator och Mac via medföljande AV- och VGA-kablar.

Tidningen Mobil, mars 2012

Annons i tidningen Mobil, mars 2012

Apple-certifierad

iEmmet är Apple-certifierad enligt “Made for iPhone” och “Made for iPod”. Då din Apple-enhet är ansluten laddas den via dockningskontakten. Smart. För andra enheter som ansluts finns ett USB ladduttag. Projektorn är hopfällbar och kan enkelt tas med. Linshuvudet kan vinklas och bilden kan till och med projiceras i taket om man så önskar.

iPhone-projektor med dockningskontakt

iPhone-projektor med dockningskontakt

Projektorn annonseras i tidningen Mobil under mars 2012

Mobil nr 3 2012 kommer den 8 mars, och har både en helsida och en åttondelssida där produkten finns med tillsammans med våra innovativa headset för mobila kontor. Vill du veta mer om produkten, kontakta oss på ILD!

Helsida, Mobil nr 3 - 2012

Helsidesannons i tidningen Mobil nr 3 - 2012


Stay tuned…
Michael, ILD

Comments are closed.