FLEX swing – Hi-Fi headset utan sladdtrassel

Ultralätta FLEX swing strömmar Hi-fi ljud trådlöst från mobiltelefonen.
Den nya generationens musikheadset är trådlösa och återger låtarna från din smartphone i CD-kvalitet. Ultralätta designheadsetet FLEX swing är utrustat med denna hifi-teknologi som kallas aptX, en avancerad teknik som via trådlös Bluetooth ger klart och detaljerat ljud med hög upplösning. Friheten man får är cirka 10 meters räckvidd och man slipper sitta fastbunden via trasslig sladd i mobilen.

FLEX swing har en stilren och minimalistisk design, är hopfällbart, och har inbyggd bullerdämpad mikrofon (DSP) med röststyrningsfunktion. Hörkapslarna är ergonomiskt utformade, tillverkade i mjuk silikon och har patentsökt flexibel upphängning – Super-flex. Hörkapslarna sitter inte i hörselgången utan i ytterörat och passar därför de flesta användare. FLEX swing har röstfunktion som meddelar när man fått kontakt med mobiltelefonen och berättar även aktuell batteristatus. Batterinivå visas också med ikon i mobiltelefonens display. När headsetet laddas via USB-kabel i datorn kan man fortsätta att lyssna på musik via laddkabeln.

Med lättåtkomliga kontroller på huvudbågen besvarar man samtal, justerar volymen eller byter spår i musikspelaren. Musiker och producenter lägger ner hårt arbete på att få till bästa möjliga ljud och då är det viktigt att man som konsument matchar det med rätt teknik. FLEX swing ger en förbättrad ljudupplevelse med rent och balanserat ljud. Produkten blir tillgänglig på marknaden i maj 2013.

Stay tuned…
Michael, ILD

Comments are closed.